Kistábor 2023 - tájékoztató

Kedves Érdeklődő!

A Tápiómenti Nagyboldogasszony Közösség gyerektábora, a Kistábor 2023-ban július 26-30. között kerül megrendezésre. Ha már jelentkeztél, várjuk a mihamarabbi találkozást, ha még nem, itt eléred a jelentkezési felületet!

A tábor témája a Család lesz. Hogy a gyerekek számára még izgalmasabbá tegyük a tábort, az Encanto című mesén keresztül járjuk körbe a témát.
Ezen a mesés kalandon kívül a tábor programját színesíti még a strand, az akadályverseny, izgalmas bemutatók és külsős meghívott előadók előadása is.

Táborunkban mindenki sátrakban alszik, ellentétes neműek csak abban az esetben aludhatnak egy sátorban, ha rokonok vagy házasok, egyéb esetekben ez nem lehetséges. Azonban mindenkit bíztatunk sátortársak keresésére, hogy minden sátor kényelmesen elférjen a táborhelyen. A sátrazás élményéhez hozzátartozik, hogy másokkal vagyunk egy sátorban, ez több feledhetetlen élménnyel gazdagítja a táborozást.

A hét során strandolni is fogunk, ahol lesz lehetőség fagyizásra, így érdemes a gyerekeknek egy kevés költőpénzt is hozniuk magukkal. Ezen felül a tápiós butik is nyitva áll az érdeklődők előtt a regisztráció ideje alatt, ahol tápiós pólóra, énekes füzetre és egyéb izgalmas tápiós apróságokra lehet szert tenni. A tábor során más vásárlásra nem lesz lehetőség, ennek fényében érdemes mérlegelni, mennyi pénzt hoznak magukkal a gyerekek.

Táborunkban arra fogjuk kérni a gyerekeket, hogy amennyiben lehet, nap közben ne használják a telefonjukat, inkább hagyják a sátorban. Ehhez a szülők segítségét is kérjük, ne napközben, inkább este keressék gyermekeiket, akkor lesz lehetőségük telefonálni. Erre azért szeretnénk kérni mindenkit, hogy a tábor során ne az online világ, hanem Isten, valamint a tábor, és annak színes programjai kerüljenek előtérbe. A programok a gyerekekért vannak, célunk, hogy minden gyerek jól érezze magát nálunk, és élményekkel telve menjenek haza.

A tábor napidíja 5.000 Ft/fő. Testvér kedvezményt tudunk biztosítani, így az első testvér után a többi testvér 4.500 Ft/fő napidíj befizetésével vehet részt a táborban. A részvételi díjat a helyszínen készpénzben kell majd befizetni.

A táborban való részvételhez elengedhetetlen az egészségügyi nyilatkozat kitöltése, ami letölthető honlapunkról (18 éven aluliaké), illetve a helyszínen is kitölthető.

A gyermekek étkezését a Sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola konyhája és konyhás testvéreink közösen fogják biztosítani. Amennyiben valakinek speciális étkezés biztosítására van szüksége, kérjük az ezt igazoló dokumentumot küldje el nekünk e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), mert csak így tudjuk biztosítani a megfelelő étrendet.

A táborhely pontos címe: 2711 Tápiószentmárton, Mátyás király utca 46.

Ne felejtsd otthon:
     sátor
     polifoam
     hálózsák
     tisztálkodáshoz szükséges eszközök:
     ○     törülköző
     ○     tusfürdő
     ○     strandpapucs
     ○     fogkefe
     ○     fogkrém
     ○     szükség szerint fésű, hajgumi
     ○     lányoknak menstruációs higiénés termékek (tisztasági betét)
     pizsama (pizsama választásnál érdemes figyelembe venni, hogy egy-egy este a tisztálkodási idő után van az esti ima, valamint a sátorban éjszaka hűvös lehet, így célszerű akár szabadidő ruhát hozni éjszakai öltözetnek)
     kellő mennyiségű fehérnemű, és zokni (nem árt, ha van tartalékban is pár)
     a változatos időjárásnak megfelelő öltözék:
     ○     póló
     ○     rövidnadrág
     ○     pulcsi
     ○     hosszú nadrág
     ○     hideg idő esetére zárt cipő, esőkabát
     ○     fürdőruha
     kényelmes, sportoláshoz is alkalmas cipő, ruha
      ruha, ami koszos, saras lehet
     szúnyog- és kullancsriasztó
     naptej
     kulacs
     kalap
     Biblia
     ha van, Tápiós póló
      hangszer, amin játszol
     TAJ kártya
     gyógyszer, amennyiben annak rendszeres szedése szükséges

A jelenlegi gazdasági körülmények között a táborok lebonyolítása nem egy egyszerű feladat. Emiatt minden természetbeni, vagy pénzbeli támogatást megköszönünk! Előbbi lehet akár gyümölcs, nasi, papír-írószer stb, utóbbihoz pedig közöljük alapítványunk adatait:
Alapítványunk: Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítvány (19180117-1-13);
Számlaszámunk: 65100053-10051557; 
közlemény: adomány.

Bármilyen kérdés esetére a Kistábor vezetőinek elérhetőségei:
Pelyhe Virág:     Telefon: +36 30 643 0553       E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bálint Bence:     Telefon: +36 30 665 1480       E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Téged is vár ez a színes, izgalmas család, légy részese ennek a kalandnak!

Ízelítő: ilyen volt a 2022-es utazás Noé bárkáján!