Nagytábor 2023 - tájékoztató

Kedves Testvérek!

Egy hét múlva kezdődik a Tápiómenti Nagyboldogasszony Közösség Nagytábora, ahova nagy szeretettel hívjuk a felnőtteket és családokat!

2023-ban a Nagytábor időpontja: július 5-9.

Még JÚNIUS 30-ig lehet regisztrálni a regisztrációs felületen.

Mire lehet számítani? Kapcsolódva a Váci Egyházmegyei Ifjúsági Lelkészség (Menték) idei témájához, nálunk is a CSALÁD lesz a fókuszban. Péntek délután Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató fog előadást tartani, illetve a hétvége során meghallgatjuk az Ifjúsági táborban elhangzó előadásokat is. Ezen túlmenően lesz tematikus prédikáció, imádság, keresztút, tanúságtétel, film és kiscsoportos beszélgetés. A vasárnapi szentmisét a Váci Egyházmegye új ifjúsági lelkésze, Kovács Zsolt atya fogja bemutatni, akivel a szentmise után egy beszélgetés keretében megismerkedni is lesz lehetőségünk. Ezeken túlmenően, a korábbi évekhez hasonlóan is, lesznek egyéb érdekes programok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt (pl. akadályverseny, kutyás bemutató, társasjáték-est stb.).

Alább a képre kattintva megtekinthető a tábor tervezett programja.

Ha valaki nem tud részt venni az egész táborban, de szívesen csatlakozna akár a hétvégére, akár csak egy-egy programra, szeretettel várjuk ilyen módon is!

Amennyiben valaki több mint egy programra (szentmise, előadás stb.) érkezik, akkor az étkezések miatt kérjük, hogy regisztráljon! A regisztrációs felületen naponta meg lehet jelölni, hogy mely napokon mely étkezéseket kérik.

A napidíj (5.000 Ft/fő) a következőképpen alakul:

 • Reggeli: 750 Ft
 • Ebéd: 1.500 Ft
 • Vacsora: 750 Ft
 • Regisztrációs díj (előadók, program, rezsi): 2.000 Ft (nem ottalvóknak: 1.500 Ft)

Kedvezmények:

 • Házastársi, testvérkedvezmény: 10%
 • Gyermekkedvezmény:
  - iskolás gyermek 14 éves korig: 50% (14 éves kortól már teljes árat számítunk)
  - óvodás gyermek: 70%
  - 3 év alatt a tábori részvétel ingyenes

Fontos, hogy a tábordíjat készpénzben lehet majd rendezni a tábor folyamán, más fizetési lehetőség nincs.

A tábor ideje alatt érdemes figyelemmel követni közösségünk Facebook-oldalát, melyen rövid képes összefoglalókat tervezünk majd megosztani.

Szeretettel,
Dinnyés Patrik (+36-30/595-0991)
Gábriel Zoli (+36-30/718-8279)