Ifitábor 2024 - tájékoztató

Kedves Testvérünk!

A Tápiós ifitábor, azaz a Tápiómenti Nagyboldogasszony Közösség Ifjúsági tábora 2024-ben július 22-28. között kerül megrendezésre.

Idei témánk, melyet a hét folyamán feldolgozunk, az egyéni megtérés lesz, azaz a gyermeki hitből, a felnőtt hitbe való átlépés mozzanatai.

A részvétel regisztrációhoz kötött, ugyanis így tudjuk biztosítani minden résztvevő számára az étkezést, a strandbelépőt stb. Ha még nem jelentkeztél, itt eléred a jelentkezési felületet!

Táborhelyünk a Blaskovich nemesi család magával ragadó atmoszférájú kápolna kertje (Tápiószentmárton, Mátyás Király út 46.). Így tehát csodálatos környezetben töltjük a hetet, melyhez sátorra lesz szüksége a táborlakóknak.

Immár évtizedek óta mindenki sátrakban alszik, ellentétes neműek csak abban az esetben aludhatnak egy sátorban, ha rokonok vagy házasok, egyéb esetekben ez nem lehetséges. Azonban mindenkit bíztatunk sátortársak keresésére, hogy minden sátor kényelmesen elférjen a táborhelyen. A sátrazás élményéhez hozzátartozik, hogy másokkal vagyunk egy sátorban, ez több feledhetetlen élménnyel gazdagítja a táborozást. 

A hét folyamán szó lesz a férfi és női szerepekről, párkapcsolati témákról is, találkozunk különféle ima formákkal, a szemlélődő imától, a dicsőítésig. Azonban nem csak lelki-fröccsel lehet számolni.

Éjszakai akadályverseny, csoportjátékok kerültek a programba, valamint strandra látogatunk, de a szabadidőben van lehetőség röplabdázni, csocsózni, ping-pongozni, trambulinozni és még sorolhatnánk.

A strandon lesz lehetőség fagyizásra, így érdemes a fiataloknak egy kevés költőpénzt is hozniuk magukkal. Ezen felül a “tápiós butik” is nyitva áll az érdeklődők előtt a regisztráció ideje alatt, ahol tápiós pólóra, énekes füzetre és egyéb izgalmas tápiós apróságokra lehet szert tenni.

A résztvevőket arra fogjuk biztatni, hogy a mobilos online időtöltés helyett inkább offline gyűjtsenek élményeket a hét folyamán, hiszen erre minden lehetőség adott a sok színes program révén. Ehhez a szülők segítségét is kérjük, javasoljuk, hogy ne napközben, inkább kora este keressék gyermekeiket, akkor könnyebb lesz elérni őket.

A tábor napidíja 5.000 Ft/fő. Testvér kedvezményt tudunk biztosítani, így az első testvér után a többi testvér 4.500 Ft/fő napidíj befizetésével vehet részt a táborban. A tábor díj befizetésére az érkezéskor lesz lehetőség a helyszínen készpénzben.

A táborban való részvételhez elengedhetetlen az egészségügyi nyilatkozat (18 éven aluliaké / 18 éven felülieké), továbbá egy adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat kitöltése.

A fiatalok étkezését a Sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola konyhája és konyhás testvéreink közösen fogják biztosítani. Amennyiben valakinek speciális étkezés biztosítására van szüksége, kérjük az ezt igazoló dokumentumot küldje el nekünk e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), mert csak így tudjuk biztosítani a megfelelő étrendet.

További kérdés esetén keresendő az Ifitábor vezetője:

Szabó András: Telefon: +36 30 491 9811  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Találkozzunk július végén Tápiószentmártonban!

Ízelítő: 2023-ban a Grundot hódították meg a fiatalok...