Elköteleződés 2019/2020

2018 őszén a kisebb testvérek egy része a KT hétvége keretein belül letett egy fogadalmat. Ennek célja az volt, hogy a Tápiómenti Nagyboldogasszony Közösség szolgálatában elkötelezettebbé tudjunk válni. Többek között az első „próbaév” pozitív tapasztalatai miatt is határoztuk el, hogy (kis módosítással) a 2019-es őszi kisebb testvér hétvégén megújítjuk a fogadalmat. Az összesen 30 ígéretet tevő kisebb testvér között, voltak olyanok is, akiknek ez egyben a kisebb testvérré való avatásukat is jelentette.

Ígéred-e, hogy a következő egy évben törekszel segítőként jelen lenni a Tápiós gyerek és ifjúsági programokon és azok előkészítésében? (ÍGÉREM.)

Ígéred-e, hogy lehetőség szerint igyekszel tiszta szívvel az Oltáriszentséget magadhoz venni, a Szentáldozást gyakorolni? (ÍGÉREM.)

Ígéred-e, hogy törekszel időt és alkalmat találni a Szentírás napi olvasására és az imádságra? (ÍGÉREM.)

Reméljük, hogy a 2020-as évben megtartott ígéretek is hasonló tapasztalatokat, megerősödést, elhivatottságot fognak eredményezni, erősíteni fogják a személyes Istenkapcsolatunkat és a kisebb testvérek közösségét egyaránt.