2020-as Tavaszi kisebb testvér hétvége

Kedves Tápiósok!

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, a kormányzati és egyházmegyei előírásoknak eleget téve, valamint saját lelkiismeretünkre hallgatva úgy döntöttünk, hogy a Tavaszi kisebb testvér hétvégére a hagyományos módon nem fog sor kerülni.

Hogy miért?
A koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében mellőznünk kell a személyes találkozásokat, közösségi eseményeket és programokat. Ezért nem fogunk találkozni a szokásos keretek között.

Akkor mi lesz a táborokra való készüléssel?
A fenti korlátozások nem jelentik azt, hogy egyáltalán nem tarthatjuk egymással és a közösséggel a kapcsolatot, hiszen az online tér lehetőséget ad nekünk erre. Terveink szerint ilyen módon fogjuk előkészíteni a nyári táborainkat is. Létre fogunk hozni – a tavalyi ifitáboros tapasztalatokon felbuzdulva - azok számára egy Google Classroom-csoportot, akik kisebb testvérként szeretnének szolgálni 2020 nyarán a táborainkban. Az előadások videóit és írásos anyagait megtalálhatjátok majd itt, illetve az ötleteket, javaslatokat, kérdéseket is ezen a platformon fogjuk gyűjteni. Igyekszünk lelki tartalommal is megtölteni ezt az alkalmat, amennyire a lehetőségeink engedik. Bátorítunk titeket ezekre az új kapcsolódási formákra!

Amennyiben szolgáló kisebb testvér szeretnél lennél, töltsd ki ezt a kérdőívet! Március 28-29-én az említett virtuális térben tudunk együtt dolgozni. A Classroom használatáról és a közös munka menetéről e-mailben és a facebook-on is értesíteni fogunk titeket!

Bízunk benne, hogy ezt a mindenki számára nehéz időszakot a nyári táborok idejére magunk mögött tudhatjuk.

Imádkozzunk közösségünkért, a járvány visszaszorításáért! Ajánljuk fel nagyböjti cselekedeteinket ezekre a szándékokra!
Maradjatok otthon és vigyázzatok egymásra!

Szeretettel:
a kispásztorok